Πώς να φτιάξετε σαγανάκι από κρητική γραβιέρα

Είναι κάτι πολύ εύκολο. που γίνεται μέσα σε λίγο χρόνο κι έχει μια ιδιαίτερη νοστιμιά: Σαγανάκι από κρητική γραβιέρα. Πώς να το φτιάξετε;

Ο πρώτος τρόπος: Κόβουμε ένα κομμάτι γραβιέρας, πάχους περίπου ενός εκατοστού, το βρέχουμε και το αλευρώνουμε.Το βάζουμε στο τηγάνι και το τηγανίζουμε. Σε λίγα λεπτά είναι έτοιμο. Το περιχύνουμε με μέλι και το πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Ο δεύτερος τρόπος: Παίρνουμε το κομμάτι την γραβιέρα, το τυλίγουμε με φύλλο κρούστας και το βάζουμε στον φούρνο, και το αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να ροδίζει. Το βγάζουμε από τον φούρνο, το περιχύνουμε επίσης με μέλι και το πασπαλίζουμε με σουσάμι μαυροκούκι.

Καλή σας όρεξη!

(Φωτογραφία: mygreekdish.com)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top