Ταξίδι στην Κνωσό για τα παιδιά!

Πώς θα σας φαινόταν να γνωρίσετε από κοντά τον μυθικό βασιλιά Μίνωα και να περιηγηθείτε στο δαιδαλώδες παλάτι της Κνωσού;

appΗ ομάδα του Kids Love Greece δημιούργησε με περίσσια αγάπη την εφαρμογή Kids Love Knossos, μια αφηγηματική περιήγηση στο παλάτι της Κνωσού, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Παρέα με δυο μικρούς χρονοταξιδιώτες, τον Γλαύκο και την αδερφή του Φαίδρα, θα ταξιδέψετε χιλιάδες χρόνια πίσω, στη λαμπρή εποχή του Μινωικού πολιτισμού.

Μέσα από 16 διαφορετικές ηχητικές ενότητες, γονείς και παιδιά θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον τρομερό Μινώταυρο και τον γίγαντα Τάλω, τον Ίκαρο και τον Δαίδαλο, την όμορφη Αριάδνη και τον γενναίο Θησέα, τον «Πρίγκιπα με τα Κρίνα» και τις «Γαλάζιες κυρίες».

Η εφαρμογή Kids Love Knossos απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και έχει διάρκεια 60 λεπτών. Θα τη βρείτε διαθέσιμη στο iTunes (για iPhone και iPad) στην τιμή των $4.99.

Εμπρός λοιπόν! Ο Γλαύκος και η Φαίδρα σας περιμένουν!

  • Η εφαρμογή Kids Love Knossos είναι μια διαφορετική πρόταση για οικογένειες που είτε βρίσκονται στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού είτε προγραμματίζουν να τον επισκεφτούν είτε απλώς θέλουν να γνωρίσουν το Μινωικό πολιτισμό.
  • Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για χρήση offline, συνεπώς δε θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις αφού ολοκληρώσετε το downloading.
  • Συμπεριλαμβάνονται χάρτες που διευκολύνουν την περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο κατά τη διάρκεια της αφήγησης.
  • Η εφαρμογή Kids Love Knossos είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε ελληνικά και αγγλικά – σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες γλώσσες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to top